Casa Vida Doce - Uw Bed & Breakfast In De Algarve

Bed and Breakfast In De Prachtige Algarve Nabij Tavira

Casa Vida Doce

De kwaliteitsvolle Casa Vida Doce ligt in de heuvels boven Tavira in de Portugese Oostelijke Algarve.  U heeft er panoramische uitzichten op een exclusieve, rustige plek in de natuur.

U bent er weg van de drukte van strand en stad, maar u kan toch snel met de auto in Tavira of elders aan de kust zijn. Dat is pas vakantie in de Algarve.

Nieuws:


Image shows the sun terrace and pool area at the bed and breakfast

Schitterende vergezichten

De Bed en Breakfast ligt in de heuvels boven het charmante stadje Tavira, waar je als toerist aan je trekken komt in een authentiek kader. 
In de directe omgeving van de B&B vinden wandelaars een uitgestrekt gebied met glooiende heuvels met weining bebouwing en in zuidelijke richting is er het beboste natuurgebied Mata da Conceiçao.  In de zomermaanden wordt ons zwembad verwarmd en kan u zo genieten van een luxe zwempartij.

Image shows the Comfort Room bed and breakfast accommodation at Casa Vida Doce

Prima verzorgde kamers

We hebben slechts drie kamers te huur. Dit geeft een 'privé'-karakter aan de B&B. Beide kamers hebben een 'en suite' badkamer met een inloopdouche.  Elke kamer ziet uit op het zonneterras, het zwembad, de kustlijn met de Ria Formosa en de zee.

Gasten kunnen gebruik maken van het zwembad, het zonneterras, een zalige hangmat of hun vaardigheden tonen op onze petanquebaan.  U vergeet allicht de rest van de wereld, maar met onze wifi-verbinding blijft u via sateliet-internet op de hoogte.

Image shows a sun lounger, towel, sun glasses, sun lotion and hat at Casa Vida Doce

Een geslaagde vakantie

Casa Vida Doce is ideaal gelegen voor wie een prachtige uitvalsbasis zoekt om de streek te verkennen.  Zoekt u een plek met een unieke ligging omgeven door natuur, maar met talrijke uitstapdoelen niet veraf, dan is Casa Vida Doce uw plek.  We informeren u graag over de toeristische of sportieve mogelijkheden in de buurt.


Contacteer ons

Heeft u vragen over de locatie of wenst u meer te weten over Casa Vida Doce, contacteer ons !

  Bij Landgenoten, Logeren bij Belgen in het Buitenland
  Holiday Lettings  Air BnB  advertisement
Comfort room
Air BnB  advertisement
Maxi room
Charmelogies